ENDERUN GÜNDEM

Özel Enderun Liseleri'nde Sosyal Kulüpler Tanıtıldı

Enderun liselerinde öğrencilerin ilgi ve beceri alanlarına göre kulüp çalışması yapıldı. Öğrencilerin becerilerini geliştirip ilgi alanlarını geliştirmek maksadıyla yapılan kulüp çalışmaları öğrenciler için yeni bir dünyanın kapısını araladı.

Özel Enderun Liseleri Dil Sınavlarında Derece Yaptı

Özel Enderun liseleri katıldığı Cambridge ESOL (FCE, PET VE KET) sınavlarında derece yaptı. Uluslararası geçerliliği olan bu sınavlarında derece yapan fen lisesi öğrencileri başarı göstererek yurtdışı eğitimde dil sınavından muafiyet kazanıp uluslararası yeterliliğe ulaştı.

Özel Enderun Liseleri 6.Bilim Şenliğini Düzenledi

Geleneksel olarak yapılan 6. Bilim Şenliği, Genç bilim adamlarına Enderun Liseleri Binasında ev sahipliği yaptı. Bizim Mucitler, hünerlerini gösterdi. İlginç Projelerin yapıldığı şenlikte , Özel Enderun Liselerinde Gerçekleşen, Fen - Edebiyat - Felsefe - İngilizce - Matematik - Tarih ve Coğrafya Branşlarından projeler ziyaretçilere sunuldu.