ENDERUN GÜNDEM

Özel Enderun Liseleri'nden Tuz Gölü Gezisi

Özel Enderun Liseleri coğrafya gezisi kapsamında 9 ve 10. sınıfların müfredatında yer alan ve yıllık planda da belirtilen göllerin oluşumlarına göre ilgili konunun işlenmesinden sonra göllerin oluşum özellikleri ve göllerden faydalanmayı yerinde görmek, konunun kalıcılığını sağlamak için Tuz gölüne gezi düzenledi.

Özel Enderun Liseleri'nde Veli Toplantısı

Konya’nın köklü okullarından Özel Enderun Liseleri eğitim ve öğretim planlamasını öğrenci velileriyle paylaştı.

Özel Enderun Liseleri'nde Büyük Buluşma

Gençlik Eğitim Kurumları, zümre öğretmenler toplantısını Özel Enderun Liselerinde gerçekleştirdi. Gençlik Eğitim Kurumları, yeni ufuklara merdiven yaslamak, yeni limanlara yelken açmak, istişare etmek ve bilgileri güncellemek amacıyla 11. Kurumsal Zümre Öğretmenler Toplantısını düzenledi.

Özel Enderun Liseleri'nde TÜBİTAK Proje Çalışmaları Başladı

Özel Enderun Liseleri, yeni eğitim- öğretim yılında öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek beyin adam yetiştirebilmek için TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI’na başladı.

Özel Enderun Liseleri'nde Futbol Turnuvaları Başladı

Özel Enderun Liseleri'nin öğrencileri motive amaçlı düzenlediği futbol turnuvası başladı. Her sınıfın katıldığı turnuvada sınıf takımları birbirleriyle amansız bir mücadeleye girdi.

Özel Enderun Liseleri'nde Sosyal Kulüpler Tanıtıldı

Enderun liselerinde öğrencilerin ilgi ve beceri alanlarına göre kulüp çalışması yapıldı. Öğrencilerin becerilerini geliştirip ilgi alanlarını geliştirmek maksadıyla yapılan kulüp çalışmaları öğrenciler için yeni bir dünyanın kapısını araladı.

Özel Enderun Liseleri Dil Sınavlarında Derece Yaptı

Özel Enderun liseleri katıldığı Cambridge ESOL (FCE, PET VE KET) sınavlarında derece yaptı. Uluslararası geçerliliği olan bu sınavlarında derece yapan fen lisesi öğrencileri başarı göstererek yurtdışı eğitimde dil sınavından muafiyet kazanıp uluslararası yeterliliğe ulaştı.

Özel Enderun Liseleri 6.Bilim Şenliğini Düzenledi

Geleneksel olarak yapılan 6. Bilim Şenliği, Genç bilim adamlarına Enderun Liseleri Binasında ev sahipliği yaptı. Bizim Mucitler, hünerlerini gösterdi. İlginç Projelerin yapıldığı şenlikte , Özel Enderun Liselerinde Gerçekleşen, Fen - Edebiyat - Felsefe - İngilizce - Matematik - Tarih ve Coğrafya Branşlarından projeler ziyaretçilere sunuldu.