ENDERUN GÜNDEM

Kupa Sahibini Buldu

Özel Enderun Liselerinde düzenlenen ilk dönem futbol müsabakalarında şampiyon olan takım kupasını alarak şampiyonluğunu ilan etti.

Vaiz Muzaffer Dereli Enderun Liselerinde

Erdemli davranışların kaynağı olan sahabe olan Efendilerimizin hayatları anlayışları ve yaşam biçimlerini öğrencilerin idrakine sunarak gençlerin dünyasında sahabei bir düşünceyi canlandırmayı amaçlayan Özel Enderun Liseleri konunun uzmanı Selçuklu vaizi Muzaffer DERELİ Hocaefendi’yi davet etti.

Özel Enderun Liseleri Yetimlere Sahip Çıkıyor

İHH görevlisi Hidayet YILMAZ Özel Enderun liselerini ziyaret ederek yardıma muhtaç insanların ne durumda ve hangi şartlarda yaşam sürdürdüklerini Enderun Lisesi öğretmen öğrencilerine anlattı.

Özel Enderun Liseleri'nde Erbakan Başkan Oldu

Özel Enderun Liseleri'nde okul temsilcisi seçimleri tamamlandı.Başkan adaylarının kıyasıya yarıştığı seçim maratonunda renkli görüntüler ortaya çıktı